Przeskocz do treści
Aktualności
Wydarzenia
Działanie „WSPÓŁPRACA”
Partnerzy SIR
Baza danych SIR
Baza wiedzy
publikacje/broszury
tłumaczenia EPI-AGRI
filmy
Mechaniczne cięcie drzew za pomocą pił konturowych i kosiarek listwowych
13 stycznia 2022
Innowacyjne maszyny do mechanicznego zbioru jabłek i orzechów laskowych
13 stycznia 2022
Mechaniczna uprawa gleby pod koronami drzew owocowych
13 stycznia 2022
Racjonalne gospodarowanie zasobami naturalnymi w rolnictwie
14 grudnia 2020
Twoja Rola odc. 10
4 grudnia 2020
Twoja Rola odc. 9
4 grudnia 2020
Warsztaty z przetwórstwa 6
3 listopada 2020
Warsztaty z przetwórstwa 5
3 listopada 2020
Warsztaty z przetwórstwa 4
3 listopada 2020
Warsztaty z przetwórstwa 3
3 listopada 2020
Warsztaty z przetwórstwa 2
3 listopada 2020
Warsztaty z przetwórstwa
3 listopada 2020
Innowacje szansą na rozwój obszarów wiejskich – konopie włókniste
27 października 2020
Prelekcja dr Wojciecha Nowackiego – Przeciwdziałanie skutkom suszy w uprawie ziemniaka
27 października 2020
Prelekcja dr hab. inż. Grzegorza Żurka, prof. nadzw. Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin – Państwowy Instytut Badawczy – Zmiany klimatyczne a rolnictwo
27 października 2020
Świętokrzyski e-bazarek jako przykład realizacji strategii skracania łańcucha dostaw
19 października 2020
Twoja rola odc. 8
15 października 2020
Wiedz i mądrze jedz. Sezon 3 Odcinek 8
2 października 2020
Wiedz i mądrze jedz. Sezon 3 Odcinek 7
2 października 2020
Wiedz i mądrze jedz. Sezon 3 Odcinek 6
2 października 2020
Wiedz i mądrze jedz. Sezon 3 Odcinek 5
2 października 2020
Wiedz i mądrze jedz. Sezon 3 Odcinek 4
2 października 2020
Wiedz i mądrze jedz. Sezon 3 Odcinek 3
2 października 2020
Wiedz i mądrze jedz. Sezon 3 Odcinek 2
2 października 2020
Wiedz i mądrze jedz. Sezon 3 Odcinek 1
2 października 2020
Twoja rola odc. 7
2 października 2020
Twoja rola odc. 6
2 października 2020
Twoja rola odc. 5
2 października 2020
Twoja rola odc. 4
2 października 2020
Twoja rola doc. 3
23 września 2020
Rzepak ozimy cz.1– Kolekcja odmian na polu doświadczalno-wdrożeniowym. Cykl filmów instruktażowych
11 sierpnia 2020
Rzepak ozimy cz.2– doświadczenia poprawiające strukturę gleby. Cykl filmów instruktażowych
11 sierpnia 2020
Zabieg ochrony rzepaku
11 sierpnia 2020
Zboża ozime – Doświadczenia z obniżoną normą wysiewu Cz. 1
11 sierpnia 2020
Zboża ozime – Doświadczenia z obniżoną normą wysiewu Cz. 2
11 sierpnia 2020
Pole doświadczalno-wdrożeniowe w Pożógu II
11 sierpnia 2020
„Twoja rola” czyli prezentacja innowacji w rolnictwie odc. 1
11 sierpnia 2020
Twoja rola odc.2
11 sierpnia 2020
„Rozmawiamy o rolnictwie” odc. nr 14 – „Działanie Współpraca”
11 sierpnia 2020
Dolnośląski Targ Rolny – I edycja
11 sierpnia 2020
Dolnośląski Targ Rolny Spotkanie Kapituły Zespołu Tematycznego
11 sierpnia 2020
Warsztaty – Technologia uprawy winorośli 18-20.05.2020
11 sierpnia 2020
Warsztaty – Technologia uprawy winorośli w teorii i w praktyce – panel II 22-24.06.2020
11 sierpnia 2020
Wykład online Praktyczne wskazówki dla hodowców bydła – jak przygotować bydło mięsne do sezonu pastwiskowego przygotowany w ramach „Działań Zespołu Tematycznego związanego z zagadnieniami chowu i hodowli bydła mięsnego”
11 sierpnia 2020
Krajowy polowy pokaz postępu genetycznego odmian roślin uprawnych w SDOO w Chrząstowie 20.06.2020 r.
11 sierpnia 2020
Dni Pola Minikowo 20.06.2020
11 sierpnia 2020
Dni Pola Minikowo 21.06.2020
11 sierpnia 2020
Krajowe Dni Pola 2020 – Stan zbóż na 18.05.2020 w KPODR w Minikowie
11 sierpnia 2020
Krajowe Dni Pola 2020 – Lustracja rzepaku ozimego
11 sierpnia 2020
Krajowe Dni Pola 2020 – Pradawne Ziarno (doświadczenie UTP w Mochełku)
11 sierpnia 2020
Krajowe Dni Pola 2020 – Groch i bobik (doświadczenie UTP w Mochełku)
11 sierpnia 2020
Wirtualny Dzień Pola – konferencja
11 sierpnia 2020
Krótkie łańcuchy dostaw – przetwórstwo owocowo-warzywne w małym zakładzie
11 sierpnia 2020
Krótkie łańcuchy dostaw – przetwórstwo mięsa w małym zakładzie
11 sierpnia 2020
Rolniczy handel detaliczny- zasady i przykłady działalności
11 sierpnia 2020
Krótkie łańcuchy dostaw – przetwórstwo mleka w małym zakładzie
11 sierpnia 2020
Wykorzystanie „Darów Natury” w produkcji i przetwórstwie ekologicznym – współpraca w zakresie wdrażania innowacji i organizacji łańcucha dostaw żywności na obszarach wiejskich– relacja z wyjazdu
11 sierpnia 2020
Dobre praktyki w zakresie wdrażania innowacji w rolnictwie i na obszarach wiejskich na przykładzie inicjatyw podejmowanych przez rolników czeskich, austriackich i niemieckich– relacja z wyjazdu
11 sierpnia 2020
„Zielone Agro Show – innowacje w produkcji bydła” – relacja z wyjazdu
11 sierpnia 2020
Nowoczesność w rolnictwie cz. 1 – Innowacje w produkcji pasz z użytków zielonych
11 sierpnia 2020
Nowoczesność w rolnictwie cz. 2 – Zapobieganie zanieczyszczeniom wody dobre praktyki
11 sierpnia 2020
Nowoczesność w rolnictwie cz. 3 – Nowe gatunki w polskich sadach
11 sierpnia 2020
Nowoczesność w rolnictwie cz. 4 – Uproszczone uprawy gleby
11 sierpnia 2020
Nowoczesność w rolnictwie cz. 5 – Gęsina przyjazna zdrowiu
11 sierpnia 2020
Nowoczesność w rolnictwie cz. 6 – Jak zatrzymać wodę w rolnictwie?
11 sierpnia 2020
Nowoczesność w rolnictwie cz. 7 – Rolnik z energią
11 sierpnia 2020
Nowoczesność w rolnictwie cz. 8 – Wzrost plonów dzięki postępowi biologicznemu
11 sierpnia 2020
Z pola na stół – audycja odc. 1
11 sierpnia 2020
Z pola na stół – audycja odc. 2
11 sierpnia 2020
Z pola na stół – audycja odc. 3
11 sierpnia 2020
Z pola na stół – audycja odc. 4
11 sierpnia 2020
Wyjazd studyjny do Francji – Europejskie Targi Hodowlane w Clermount – Ferrand
11 sierpnia 2020
Innowacyjny Dolny Śląsk
11 sierpnia 2020
Innowacyjna Wieś Pomorska
11 sierpnia 2020
„BIOFACH – Zielone Innowacje”. Wyjazd na targi BIOFACH do Norymbergii.
11 sierpnia 2020
Innowacje w rolnictwie – upowszechnianie badań naukowych i przykłady wdrożeń w produkcji roślinnej
15 lipca 2020
Szwajcarskie inspiracje
15 lipca 2020
Nowoczesne technologie w chowie bydła mlecznego – relacja ze szkolenia
14 lipca 2020
NOWOCZESNE TECHNOLOGIE W CHOWIE BYDŁA MLECZNEGO cz 5 Kosmiczne technologie
14 lipca 2020
NOWOCZESNE TECHNOLOGIE W CHOWIE BYDŁA MLECZNEGO cz 4 Robot w oborze
14 lipca 2020
NOWOCZESNE TECHNOLOGIE W CHOWIE BYDŁA MLECZNEGO cz 3 Krowy na karuzeli
14 lipca 2020
NOWOCZESNE TECHNOLOGIE W CHOWIE BYDŁA MLECZNEGO cz 2 Nowocześnie z halą udojową
14 lipca 2020
NOWOCZESNE TECHNOLOGIE W CHOWIE BYDŁA MLECZNEGO cz. 1 Wygodna uwięziówka
14 lipca 2020
Skip to content
Open toolbar
Narzędzia dostępu
Zwiększanie tekstu
Zmniejszanie tekstu
Skala szarości
Zwiększanie kontrastu
Zmnieszanie kontrastu
Jasny tło tytułów
Linki podkreślone
Czytelna czcionka
Reset