Przeskocz do treści
Aktualności
Wydarzenia
Działanie „WSPÓŁPRACA”
Partnerzy SIR
Baza danych SIR
Baza wiedzy
publikacje/broszury
tłumaczenia EPI-AGRI
filmy
Mechaniczne cięcie drzew za pomocą pił konturowych i kosiarek listwowych
13 stycznia 2022
Innowacyjne maszyny do mechanicznego zbioru jabłek i orzechów laskowych
13 stycznia 2022
Mechaniczna uprawa gleby pod koronami drzew owocowych
13 stycznia 2022
Racjonalne gospodarowanie zasobami naturalnymi w rolnictwie
14 grudnia 2020
Twoja Rola odc. 10
4 grudnia 2020
Twoja Rola odc. 9
4 grudnia 2020
Warsztaty z przetwórstwa 6
3 listopada 2020
Warsztaty z przetwórstwa 5
3 listopada 2020
Warsztaty z przetwórstwa 4
3 listopada 2020
Warsztaty z przetwórstwa 3
3 listopada 2020
Warsztaty z przetwórstwa 2
3 listopada 2020
Warsztaty z przetwórstwa
3 listopada 2020
Innowacje szansą na rozwój obszarów wiejskich – konopie włókniste
27 października 2020
Prelekcja dr Wojciecha Nowackiego – Przeciwdziałanie skutkom suszy w uprawie ziemniaka
27 października 2020
Prelekcja dr hab. inż. Grzegorza Żurka, prof. nadzw. Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin – Państwowy Instytut Badawczy – Zmiany klimatyczne a rolnictwo
27 października 2020
Świętokrzyski e-bazarek jako przykład realizacji strategii skracania łańcucha dostaw
19 października 2020
Twoja rola odc. 8
15 października 2020
Wiedz i mądrze jedz. Sezon 3 Odcinek 8
2 października 2020
Wiedz i mądrze jedz. Sezon 3 Odcinek 7
2 października 2020
Wiedz i mądrze jedz. Sezon 3 Odcinek 6
2 października 2020
Wiedz i mądrze jedz. Sezon 3 Odcinek 5
2 października 2020
Wiedz i mądrze jedz. Sezon 3 Odcinek 4
2 października 2020
Wiedz i mądrze jedz. Sezon 3 Odcinek 3
2 października 2020
Wiedz i mądrze jedz. Sezon 3 Odcinek 2
2 października 2020
Wiedz i mądrze jedz. Sezon 3 Odcinek 1
2 października 2020
Twoja rola odc. 7
2 października 2020
Twoja rola odc. 6
2 października 2020
Twoja rola odc. 5
2 października 2020
Twoja rola odc. 4
2 października 2020
Twoja rola doc. 3
23 września 2020
Rzepak ozimy cz.1– Kolekcja odmian na polu doświadczalno-wdrożeniowym. Cykl filmów instruktażowych
11 sierpnia 2020
Rzepak ozimy cz.2– doświadczenia poprawiające strukturę gleby. Cykl filmów instruktażowych
11 sierpnia 2020
Zabieg ochrony rzepaku
11 sierpnia 2020
Zboża ozime – Doświadczenia z obniżoną normą wysiewu Cz. 1
11 sierpnia 2020
Zboża ozime – Doświadczenia z obniżoną normą wysiewu Cz. 2
11 sierpnia 2020
Pole doświadczalno-wdrożeniowe w Pożógu II
11 sierpnia 2020
„Twoja rola” czyli prezentacja innowacji w rolnictwie odc. 1
11 sierpnia 2020
Twoja rola odc.2
11 sierpnia 2020
„Rozmawiamy o rolnictwie” odc. nr 14 – „Działanie Współpraca”
11 sierpnia 2020
Dolnośląski Targ Rolny – I edycja
11 sierpnia 2020
Dolnośląski Targ Rolny Spotkanie Kapituły Zespołu Tematycznego
11 sierpnia 2020
Warsztaty – Technologia uprawy winorośli 18-20.05.2020
11 sierpnia 2020
Warsztaty – Technologia uprawy winorośli w teorii i w praktyce – panel II 22-24.06.2020
11 sierpnia 2020
Wykład online Praktyczne wskazówki dla hodowców bydła – jak przygotować bydło mięsne do sezonu pastwiskowego przygotowany w ramach „Działań Zespołu Tematycznego związanego z zagadnieniami chowu i hodowli bydła mięsnego”
11 sierpnia 2020
Krajowy polowy pokaz postępu genetycznego odmian roślin uprawnych w SDOO w Chrząstowie 20.06.2020 r.
11 sierpnia 2020
Dni Pola Minikowo 20.06.2020
11 sierpnia 2020
Dni Pola Minikowo 21.06.2020
11 sierpnia 2020
Krajowe Dni Pola 2020 – Stan zbóż na 18.05.2020 w KPODR w Minikowie
11 sierpnia 2020
Krajowe Dni Pola 2020 – Lustracja rzepaku ozimego
11 sierpnia 2020
Krajowe Dni Pola 2020 – Pradawne Ziarno (doświadczenie UTP w Mochełku)
11 sierpnia 2020
Krajowe Dni Pola 2020 – Groch i bobik (doświadczenie UTP w Mochełku)
11 sierpnia 2020
Wirtualny Dzień Pola – konferencja
11 sierpnia 2020
Krótkie łańcuchy dostaw – przetwórstwo owocowo-warzywne w małym zakładzie
11 sierpnia 2020
Krótkie łańcuchy dostaw – przetwórstwo mięsa w małym zakładzie
11 sierpnia 2020
Rolniczy handel detaliczny- zasady i przykłady działalności
11 sierpnia 2020
Krótkie łańcuchy dostaw – przetwórstwo mleka w małym zakładzie
11 sierpnia 2020
Wykorzystanie „Darów Natury” w produkcji i przetwórstwie ekologicznym – współpraca w zakresie wdrażania innowacji i organizacji łańcucha dostaw żywności na obszarach wiejskich– relacja z wyjazdu
11 sierpnia 2020
Dobre praktyki w zakresie wdrażania innowacji w rolnictwie i na obszarach wiejskich na przykładzie inicjatyw podejmowanych przez rolników czeskich, austriackich i niemieckich– relacja z wyjazdu
11 sierpnia 2020
„Zielone Agro Show – innowacje w produkcji bydła” – relacja z wyjazdu
11 sierpnia 2020
Nowoczesność w rolnictwie cz. 1 – Innowacje w produkcji pasz z użytków zielonych
11 sierpnia 2020
Nowoczesność w rolnictwie cz. 2 – Zapobieganie zanieczyszczeniom wody dobre praktyki
11 sierpnia 2020
Nowoczesność w rolnictwie cz. 3 – Nowe gatunki w polskich sadach
11 sierpnia 2020
Nowoczesność w rolnictwie cz. 4 – Uproszczone uprawy gleby
11 sierpnia 2020
Nowoczesność w rolnictwie cz. 5 – Gęsina przyjazna zdrowiu
11 sierpnia 2020
Nowoczesność w rolnictwie cz. 6 – Jak zatrzymać wodę w rolnictwie?
11 sierpnia 2020
Nowoczesność w rolnictwie cz. 7 – Rolnik z energią
11 sierpnia 2020
Nowoczesność w rolnictwie cz. 8 – Wzrost plonów dzięki postępowi biologicznemu
11 sierpnia 2020
Z pola na stół – audycja odc. 1
11 sierpnia 2020
Z pola na stół – audycja odc. 2
11 sierpnia 2020
Z pola na stół – audycja odc. 3
11 sierpnia 2020
Z pola na stół – audycja odc. 4
11 sierpnia 2020
Wyjazd studyjny do Francji – Europejskie Targi Hodowlane w Clermount – Ferrand
11 sierpnia 2020
Innowacyjny Dolny Śląsk
11 sierpnia 2020
Innowacyjna Wieś Pomorska
11 sierpnia 2020
„BIOFACH – Zielone Innowacje”. Wyjazd na targi BIOFACH do Norymbergii.
11 sierpnia 2020
Innowacje w rolnictwie – upowszechnianie badań naukowych i przykłady wdrożeń w produkcji roślinnej
15 lipca 2020
Szwajcarskie inspiracje
15 lipca 2020
Nowoczesne technologie w chowie bydła mlecznego – relacja ze szkolenia
14 lipca 2020
NOWOCZESNE TECHNOLOGIE W CHOWIE BYDŁA MLECZNEGO cz 5 Kosmiczne technologie
14 lipca 2020
NOWOCZESNE TECHNOLOGIE W CHOWIE BYDŁA MLECZNEGO cz 4 Robot w oborze
14 lipca 2020
NOWOCZESNE TECHNOLOGIE W CHOWIE BYDŁA MLECZNEGO cz 3 Krowy na karuzeli
14 lipca 2020
NOWOCZESNE TECHNOLOGIE W CHOWIE BYDŁA MLECZNEGO cz 2 Nowocześnie z halą udojową
14 lipca 2020
NOWOCZESNE TECHNOLOGIE W CHOWIE BYDŁA MLECZNEGO cz. 1 Wygodna uwięziówka
14 lipca 2020
Skip to content
Open toolbar
Narzędzia dostępu
Narzędzia dostępu
Zwiększanie tekstu
Zwiększanie tekstu
Zmniejszanie tekstu
Zmniejszanie tekstu
Skala szarości
Skala szarości
Zwiększanie kontrastu
Zwiększanie kontrastu
Zmnieszanie kontrastu
Zmnieszanie kontrastu
Jasny tło tytułów
Jasny tło tytułów
Linki podkreślone
Linki podkreślone
Czytelna czcionka
Czytelna czcionka
Reset
Reset