Bezpieczeństwo żywności – świadomość producenta i konsumenta

Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego zaprasza na konferencję online nt. „Bezpieczeństwo żywności – świadomość producenta i konsumenta”, która odbędzie się 27.05.2021 r. (czwartek) w godz. 9.00-14.00.

Przedsięwzięcie realizowane jest  w ramach Planu Operacyjnego KSOW na lata 2020-2021 w zakresie Sieci na rzecz innowacji w rolnictwie i na obszarach wiejskich.

Do udziału w konferencji zapraszamy mieszkańców obszarów wiejskich, rolników, osoby zainteresowane małym przetwórstwem lokalnym, prowadzeniem działalności  agroturystycznej i edukacyjnej, przedstawicieli Kół Gospodyń Wiejskich, organizacji pozarządowych oraz doradców MODR.

Celem operacji jest ułatwianie wymiany wiedzy fachowej oraz dobrych praktyk w zakresie wdrażania innowacji w rolnictwie i na obszarach wiejskich w zakresie działalności pozarolniczej.

Więcej

Data

maj 27 2021
Expired!

Czas

09:00 - 14:00

Etykiety

Wojewódzki Ośrodek Doradztwa Rolniczego
Kategoria

Organizator

Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego

Skip to content