Bezpieczeństwo żywności – świadomość producenta i konsumenta
Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego zaprasza na konferencję online nt. „Bezpieczeństwo żywności – świadomość producenta i konsumenta”, która odbędzie się 27.05.2021 r. (czwartek) w godz. 9.00-14.00.
Przedsięwzięcie realizowane jest w ramach Planu Operacyjnego KSOW na lata 2020-2021 w zakresie Sieci na rzecz innowacji w rolnictwie i na obszarach wiejskich.
Do udziału w konferencji zapraszamy mieszkańców obszarów wiejskich, rolników, osoby zainteresowane małym przetwórstwem lokalnym, prowadzeniem działalności agroturystycznej i edukacyjnej, przedstawicieli Kół Gospodyń Wiejskich, organizacji pozarządowych oraz doradców MODR.
Celem operacji jest ułatwianie wymiany wiedzy fachowej oraz dobrych praktyk w zakresie wdrażania innowacji w rolnictwie i na obszarach wiejskich w zakresie działalności pozarolniczej.