Utworzenie i ugruntowanie bezpośrednich dostaw przetworzonych surowców rolnych pomiędzy konsorcjum a konsumentami końcowymi. W ramach operacji uczestnicy konsorcjum planuję wstępne przetwarzanie surowców rolnych produkowanych przez uczestniczących w konsorcjum producentów rolnych oraz utworzenie bezpośrednich kanałów dystrybucji produktów bezpośrednio do konsumentów drogą on-line poprzez sklep internetowy. Przewiduje się również prowadzenie działań promocyjnych z użyciem wspólnego logotypu wyróżniającego grupę na tle rynku, strony internetowej grupy. W ramach operacji przewidziano zakup pojazdu dostawczego ułatwiającego logistykę surowców i produktów konsorcjum. W ciągu stawiania Krótkiego Łańcucha Dostaw i przez okres dwóch lat wspólnej sprzedaży obsługą jej będzie zajmował się Lider Konsorcjum Barbara Angielczyk Herbal Place. Lider zajmie się także opieką merytoryczną oraz marketingową, finansową. Surowce i produkty z nich sporządzane - konfitura z płatków róży, konfitura z dzikiej róży, konfitura z dzikiej róży, mąka kukurydziana, mąka owsiana, kiszonki z rzepy, brukwi, kapusty etc. będą dostarczali i produkowali rolnicy – wchodzący w skład konsorcjum. Planuje się stworzyć specjalne miejsce - piwnicę, w której będą składowane produkty. Środek transportu wewnętrznego będzie umożliwiał w szybki sposób rozładunek produktów przetworzony jak i tych do przetworzenia. Zaoszczędzi to czas i koszty ludzkie (nie będzie potrzeby angażowania większej ilości osób). Na regałach będą składować zarówno skrzyniopalety , beczki jak i gotowe produkty w słoikach. Sklep internetowy, oraz aplikacja mobilna będzie pomocny w ciągu całego trwania projektu do wspólnej sprzedaży produktów Konsorcjum. Zakup środka transportu umożliwi transport produktów wytworzonych w ramach GO Dary Gospodarza do konsumenta końcowego. Miejscem wspólnej sprzedaży będzie miejsce w Korycinach